Vols estar al corrent de les activitats que fem?

* elements requerits
Activitats educatives 2018-2019

banner infantil2banner cicle inicial2banner cicle mitja2banner cicle superior2banner secundaria2

Cicle Superior - La vida arran de mar: anem a la platja!

La vida arran de marDescripció

Ens mullarem els peus en el mar per acostar-nos a un medi molt diferent al nostre: el medi marí. Descobrirem com es distribueixen els organismes en funció dels seus requeriments i la seva capacitat d’adaptació al medi. Coneixerem tot un altre món de formes de vida: algues, patellides, cargols, garotes, estrelles, botifarres de mar i crancs ermitans, entre altres. Farem una cerca per descobrir on s’amaguen aquests organismes i esbrinarem què mengen, com es belluguen i quines defenses tenen per protegir-se. Per acabar observarem de prop les troballes i en manipularem amb cura algunes d’elles.

Continguts

- Observació i descripció d’alguns éssers vius i de la seva interacció amb el medi. Identificació de la relació entre funcions vitals i estructura d’alguns animals.

- Identificació i ús de criteris per a l’observació científica d’éssers vius.

- Conèixer els organismes marins més abundants del litoral.

Pas a pas

Explicació del medi on treballarem durant el taller i els animals que hi viuen. Cerca d’organismes a l’aigua de la platgeta de l’Estartit i en acabar observació i manipulació de les troballes.

+ Informació

Nivell educatiu: educació primària. Cicle superior

Durada: 1 hora 30 minuts

Preu: 6 € sense subvenció / 4 € amb subvenció

Material: Làmines d’organismes, salabrets, safates i caixes transparents.

Recomanacions

Portar banyador posat, crema solar, sabates de riu o roca (sabata tancada), tovallola petita, gorra i muda si ho creieu convenient.

 

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir-los un servei millor. Si accepta és que hi està d'acord. Més informació. Accepto