Gener 2019
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
week 1 1 2 3 4 5 6
week 2 7 8 9 10 11 12 13
week 3 14 15 16 17 18 19 20
week 4 21 22 23 24 25 26 27
week 5 28 29 30 31

Vols estar al corrent de les activitats que fem?

* elements requerits
Trobades de Música Mediterrània 2017

Des de l'any 2006, el Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya organitzen les Trobades de Música Mediterrània.

Les Trobades de Música Mediterrània aconsegueixen posar en comú diferents experiències musicals, d'arrel tradicional, presents avui a l'espai cultural mediterrani.

Són un punt d'encontre de formació musical únic a Catalunya i a la Mediterrània que permet la descoberta i el coneixement de la diversitat de la música d'arrel del Mare Nostrum a partir de tallers, audicions i conferències, sempre enfocats d'una manera pràctica i participativa. Els tallers van adreçats principalment a persones vinculades amb el món de la música i/o de la cultura popular.

Les Trobades de Música és un acte coorganitzat conjuntament entre el Museu de la Mediterrània i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals.


EDICIÓ 2018


cap trobades 2018 1 1024x195

La Mediterrània compta amb una gran riquesa de colors i matisos en l’expressió de les seves veus, i les de les dones, que en el passat han estat relegades a un segon pla, recuperen la seva presència pública amb el canvi de rols que ens van portant els nous temps. Us presentem unes Trobades que tenen intencionadament veu de dona. Volem no només posar en valor el rol femení en la transmissió de la cultura popular, sinó també la descoberta de repertoris ocults i la riquesa i qualitat de propostes actuals o recents protagonitzades per dones.

Podeu consultar la programació al web o en el programa de mà

XIII Trobades de Música comptaran, com cada any, amb tallers especialitzats, amb marcat accent femení. També amb concerts, on podem destacar "Galanìas" de Actores Alides, un grup sard, que posaran en valor els cants femenins de Sardenya, i "Oceanes" de la cantautora catalana Clara Peya, que fa un homenatge a les dones a través de l'aigua i la mitologia. Tampoc podrà faltar l'Illa cultural, un mercat mediterrani de cultura popular, que comptarà amb paradetes, tallers i tastets musicals mediterranis. 


 

Consulta les diverses edicions:

 

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir-los un servei millor. Si accepta és que hi està d'acord. Més informació. Accepto