Visites guiades Torroella i l'Estartit
El Museu de la Mediterrània organitza diferents visites guiades durant l'any. Actualment, podeu visitar:


LA MINA D'AIGUA A TORROELLA

16. 2 dabril. Mina daiguaUs proposem un viatge subterrani a través de la mina d'aigua de Torroella, que us descobrirà prop de 130 metres de canalització i us portarà cap a un món amagat i per descobrir.

Un viatge emocionat que us permetrà conèixer millor aquesta espectacular infrestructura medieval i la història de Torroella de Montgrí.

Com la podeu visitar?

- Mitjançant cita prèvia al Museu de la Mediterrània
(T. 972 75 51 80 o al correu electrònic:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ). 

- Durant la visita organitzada per Setmana Santa del 2 d'abril de 2018
(T. 972 75 51 80 o al correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ). 

Preu: 4 €
Sortida: Museu de la Mediterrània (c/Ullà, 31. 17257 Torroella de Montgrí)
Durada: 45 min
Observacions: Grups màxims de 10 persones. Majora de 7 anys. 


SORTIDES DE SETMANA SANTA 2018

Durant la Setmana Santa, el Museu de la Mediterrània organitza diferents sortides: 

12. 31 de març. Visita Solitud
Divendres 30 de març de 2018. "SOLITUD". SORTIDA LITERÀRIA FINS A SANTA CATERINA

Us proposem una sortida per descobrir els indrets i els paisatges en que es va inspirar Víctor Català per escriure «Solitud». En aquesta sortida, pujarem a la Creu i visitarem l'ermita i la vall de Santa Caterina, al bell mig del Montgrí, i escenari principal de la novel·la. També llegirem fragments de la seva obra i parlarem de l'autora i el que va significar la seva obra per la literatura catalana. 



13. 31 de març. Sortida papallones
Dissabte 31 de març de 2018. OBSERVACIÓ I IDENTIFICACIÓ DE PAPALLONES

Us convidem a participar a la sortida d'observació i identificació de papallones del Montgrí. Visitarem una àrea de gran diversitat d’espècies i descobrirem les principals famílies de papallones diürnes que viuen al Montgrí i el cicle vital d’un bon grapat d’elles. Una bona idea per conèixer millor aquests insectes i el lloc on viuen. 




14. 31 de març. Sortida Castell

Diumenge 1 d'abril de 2018. SORTIDA AL CASTELL MONTGRÍ 

Us proposem un viatge medieval al element més simbòlic del nostre paisatge: el Castell Montgrí, que des del cim ens vigila a tots. Una oportunitat per descobrir (o redescobrir) els valors culturals, però també naturals de tot el que rodeja el Castell i la singular muntanya que corona. 




Preu
: 4 €
Sortida: Museu de la Mediterrània (c/Ullà, 31. 17257, Torroella de Montgrí)
Observacions: Places limitades. Cal reservar prèviament, mitjançant el telèfon 972 75 51 80 o al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la



MÉS INFORMACIÓ: 

Museu de la Mediterrània
T. 972 755 180 / c. Ullà, 31 / Torroella de Montgrí
www.museudelamediterrania.cat
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  
Horaris:
dilluns a dissabte de 10h a 14h i de 17h a 20h/ Diumenges: 10h a 14h (excepte juliol i agost)
              dilluns a dissabte de 10h a 14h i de 18h a 21h/ Diumenges: 10h a 14h (juliol i agost)
          


 

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir-los un servei millor. Si accepta és que hi està d'acord. Més informació. Accepto