Octubre 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
week 40 1 2 3 4 5 6 7
week 41 8 9 10 11 12 13 14
week 42 15 16 17 18 19 20 21
week 43 22 23 24 25 26 27 28
week 44 29 30 31

Vols estar al corrent de les activitats que fem?

* elements requerits
Lloguer d'espais
serveis_lloguer_textEl Museu de la Mediterrània, ofereix un servei públic de lloguer dels seus espais, proposa la possibilitat de gaudir d’un toc de distinció en unes instal•lacions eficaces. Sens dubte una garantia d'èxit per a les necessitats de comunicació pública.

Són espais diàfans, còmodes i funcionals, equipats per satisfer tot tipus de necessitats per desenvolupar tan actes privats com per fer altres tipus d’actes. La singularitat de cada un dels espais, i els serveis dels quals disposa, determinen el tipus d'acte que poden acollir, que és diferent en cada cas.

L’auditori, situat a la sala principal del Museu disposa de l’equipament tecnològic adequat per acollir conferències, seminaris, jornades de treball, presentacions, etc.

Laula un magnífic espai rústic en forma de volta catalana que el converteix en un espai acollidor amb una acústica òptima per a actes privats i cerimònies.

El pati de palmeres amb una superfícies de 800 metres quadrats, amb vistes a l’escalinata que fou restaurada per l’arquitecte gironí Rafael Masó, el converteix en un espai emblemàtic per a realitzar actes a l’aire lliure tant de dia com de nit.


Us recordem que el centre ofereix visites privades amb caràcter exclusiu a les sales d’exposició del museu.

- Descarregueu el dossier de lloguer d'espais

- Descarregueu el protocol de lloguer

- Descarregueu la instància per sol·licitar un espai

 

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir-los un servei millor. Si accepta és que hi està d'acord. Més informació. Accepto