Desembre 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
week 48 1 2
week 49 3 4 5 6 7 8 9
week 50 10 11 12 13 14 15 16
week 51 17 18 19 20 21 22 23
week 52 24 25 26 27 28 29 30
week 1 31

Vols estar al corrent de les activitats que fem?

* elements requerits
XII Jornada de Política Internacional. "El Planeta: equilibri o destrucció?"
foto jornadaEl Museu de la Mediterrània organitza la XII Jornada de Política Internacional, dissabte 17 de març a l'auditori del Museu. Sota el títol: EL PLANETA: EQUILIBRI O DESTRUCCIÓ?, parlarem sobre el bon ús que fem dels recursos naturals i si les accions que s'estan portant a terme ajuden o no a solucionar el problema.

Cada any, esgotem més aviat els recursos naturals que la Terra és capaç de generar en un sol any. En altres paraules, la data en que s’assoleix l’anomenat dèficit ecològic s’avança any rere any, i aquest ritme, sembla no tenir fre. No són pocs els qui adverteixen que no podem seguir així, doncs la petjada ecològica que generem té un alt cost mediambiental. Però, al seu torn també, econòmic, hipotecant el futur del planeta i la seva bioesfera.
 
És això del que volem debatre en aquesta nova edició de la Jornada de Política Internacional, perquè la bona sostenibilitat del planeta ens afecta a tots. I ho farem de la mà d’especialistes i professionals que treballen per la sostenibilitat d’aquí, de l’Empordà, i la sostenibilitat global. Per això, la jornada tindrà dos apartats clarament diferencials. En la primera part, coneixerem millor en quin punt estem i què es fa per millorar la sostenibilitat del territori i, en la segona, aprendrem sobre la gestió política i empresarial per a la sostenibilitat a nivell global.
 

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir-los un servei millor. Si accepta és que hi està d'acord. Més informació. Accepto