Gener 2019
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
week 1 1 2 3 4 5 6
week 2 7 8 9 10 11 12 13
week 3 14 15 16 17 18 19 20
week 4 21 22 23 24 25 26 27
week 5 28 29 30 31

Vols estar al corrent de les activitats que fem?

* elements requerits
El Museu de la Mediterrània participa en el XXIV Fòrum del Patrimoni Marítim Mediterrani a Nàpols
Congrès Nàpols2El Museu de la Mediterrània, com a membre de l'Associació de Museus Marítims de la Mediterrània, va participar en el  XXIV Fòrum del Patrimoni Marítim Mediterrani, que va tenir lloc del 6 al 8 de juny de 2018, al Museu del Mar de Nàpols.  

El Fòrum que portava per títol: el "Museu Didàctic": una proposta d'innovació i millora dels museus marítims. va comptar amb la participació de museus de bona part de la Mediterrània. En aquest sentit el Museu de la Mediterrània va ser convidat a presentar la nostra experiència com a institució que referència al territori en l'educació ambiental. 

El Museu de la Mediterrània té un projecte educatiu molt potent, enfocat a conèixer el paisatge que ens envolta i els valors que se’n desprenen. El territori s’utilitza com a aula educativa i s'hi organitzen més de 20 activitats diferents. En el passat curs escolar 2016/17 hi varen participar 4.000 escolars. 

Congrès Nàpols
 
 
Un treball educatiu que s'ha vist reforçat amb la participació d'altres projectes i entitats, com el projecte europeu LIFE, on el Museu
 ha executat els seus projectes educatius. També amb estreta col·laboració amb el Parc Na
tural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, amb el qual es treballa la implamentació del projecte educatiu El parc a l’Escola i on es realitzen les activitats d’educació ambiental.
 
En el marc del XXIV Fòrum del Patrimoni Marítim Mediterrani es va obrir el debat sobre la innovació sostenible de la didàctica. Es varen tractar elements com el fet d'assenyalar les noves tecnologies com un element per enfortir l'acció didàctica, es varen presentar metodologies innovadores i es varen comunicar bones pràctiques educatives de museus alhora de crear estímuls i noves sensibilitats per a la identitat del territori.

 
Des del Museu de la Mediterrània varem presentar una ponencia que portava per títol "El paisatge, l'exposició permanent més gran del Museu de la Mediterrània".

Congrès Nàpols3
 

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir-los un servei millor. Si accepta és que hi està d'acord. Més informació. Accepto