";} /*B6D1B1EE*/ ?>


Agost 2016
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
week 31 1 2 3 4 5 6 7
week 32 8 9 10 11 12 13 14
week 33 15 16 17 18 19 20 21
week 34 22 23 24 25 26 27 28
week 35 29 30 31
"Com un vas buit" de Jordi Isern

Com un vas buitCom un vas buit és una mirada a l'interior de l'home, a la necessitat humana de cercar l'essencial, però també una reflexió profunda a l'entorn de la concepció sobre l'art (entès com una via principalment espiritual) i una voluntat de recerca de noves maneres de relacionar l'art i la societat.

Aquest és el projecte expositiu més experimental de Jordi Isern, tenint presents nous materials i llenguatges amb què ha estat treballant. Als habituals paper, ferro i fusta, Isern hi afegeix radiografies, llençols, roba, draps, gases, relacions amb objectes diversos (llibres, mantes, plats), etc.

En totes les seves obres, Isern cerca plàsticament una zona indefinida entre realisme i abstracció: «dins d'una certa desmaterialització o inconsistència de la imatge», diu ell, i procura moure's en aquesta ambigüitat. Isern parteix d'allò més palpable, que és el mateix organisme, i es dirigeix cap a allò més impalpable. L'artista segueix un procés en el qual va buidant gradualment els elements figuratius que configuren la imatge per reomplir-la després d'elements més espontanis, més lliures i més abstractes, que ell mateix associa a l'inconscient col·lectiu.


Com un vas buit
de Jordi Isern, és un projecte expositiu guanyador de la darrera convocatòria del cicle Exposicions Viatgeres que organitza la Diputació de Girona.

Com la resta d'exposicions guanyadores que l'han precedit, l'exposició va començar el seu cicle itinerant a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona i inicia ara, a Torroella, un periple de tot un any per diversos municipis de les comarques gironines.jordiisernwebJordi Isern (Barcelona, 1962). Viu a Sant Iscle d'Empordà. És doctor en belles arts per la Universitat de Barcelona. Ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives tant a casa nostra com a França, Cuba, Alemanya, el Japó, Dinamarca, Itàlia, etc. L'any 1985 va obtenir la beca d'arts plàstiques de la Generalitat; el 1986, la beca de pintura de la Fundació Güell; el 2007, el I Premi Honda de Pintura, i el 2010, el I Premi de Pintura de la Fundació Vilacasas.


Exposició del 8 de juliol al 29 d'agost

 

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir-los un servei millor. Si accepta és que hi està d'acord. Més informació. Accepto