Accessibilitat

El Museu de la Mediterrània és totalment accessible atenent a la mobilitat; disposa de rampes, ascensor i els espais estan pensats per a l’accés, la mobilitat i la visita de persones amb mobilitat reduïda. El Museu segueix treballant per ser cada vegada més accessible i en més aspectes.

En aquests moments disposem de portes automàtiques per accedir al museu, mostrador de recepció a doble alçada i bucle magnètic. Es disposa de WC adaptat i ascensor per visitar les diferents plantes del museu, per tant es pot accedir en cadira de rodes a tot el museu. També trobareu canviadors per nadons als lavabos d’homes i dones.

El Museu de la Mediterrània forma part del Pla d'accessibilitat Turística del Baix Empordà impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà amb l'objectiu de posar en valor la comarca com a destinació de turisme accessible.

 

VISIT MUSEUM

Visitmuseum és una eina creada per la Generalitat de Catalunya per facilitar l’accés als continguts, dels museus i elements patrimonials de Catalunya, als visitants a través dels seus telèfons mòbils o tauletes. Es tracta d’una aplicació multilingüe –català, aranès, espanyol, anglès i francès- que es pot descarregar gratuïtament i que permet navegar pels diferents espais dels museus.

El Museu de la Mediterrània forma part del Visitmuseum i gaudeix d’uns continguts revisats i acurats per facilitar la visita als visitants no catalanoparlants a través de textos i àudios. 

Per una visita més àgil, el Museu de la Mediterrània disposa de tauletes amb l’aplicació del Visitmuseum que poden ser entregades als visitants perquè els acompanyin durant la visita.

Podeu consultar més informació a l'enllaç

Podeu descarregar-vos l’aplicació a través de Google Play o Appstore.