Contacta amb l'àrea educativa

COMUNICAT DEL SERVEI EDUCATIU DEL MUSEU DE LA MEDITERRÀNIA ARREL DE LA DECLARACIÓ DE L'ESTAT D'ALARMA, COM A LES MESURA DE PREVENCIÓ PEL COVID-19

Torroella de Montgrí, 25 de març de 2020

Atesa la declaració de l’estat d’alarma, el passat 14 de març, per a evitar la propagació del COVID-19, i la pròrroga anunciada pel govern espanyol, prevista del 28 de març a l’11 d’abril, el Museu de la Mediterrània continuarà tancat al públic i suspendrà les activitats educatives del 13 de març fins el 13 d’abril.

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que l’equip del museu estem teletreballant i que des de l’àrea educativa estem a la vostra disposició per qualsevol dubte que tingueu, preferentment a través del correu electrònic (educacio@museudelamediterrania.cat), i també a través del telèfon mòbil (670 47 73 98) encara que l’horari no serà l’habitual ateses les circumstàncies, com a mesura d’organització per a la conciliació de la vida personal, familiar i laboral.

Sabem que els docents també esteu treballant aquests dies i que esteu en contacte amb els vostres equips docents. També som conscients que la situació és incerta i que no hi ha encara una data prevista de tornada a la normalitat educativa. Tot i això, si el vostre centre té una activitat programada amb nosaltres les properes setmanes i heu pres una decisió sobre les sortides a nivell de centre, us proposem que ens contacteu per decidir si anul·leu definitivament l'activitat, si us agradaria mantenir-la, o reprogramar-la buscant doncs, possibles dates. 

Des del Museu de la Mediterrània estem atents a nous comunicats per part de les autoritats. En cas que la situació es prorrogui donarem per suspeses les activitats afectades per la pròrroga i així ho informarem a través del nostre web i personalment a cadascun dels centres a través del contacte facilitat.

Moltes gràcies per la vostra confiança en el nostre equipament, i ens retrobem passats uns dies.

Us estarem esperant amb més força que mai. Sou el motor i el cor del Museu de la Mediterrània.

Àrea educativa

...

Museu de la Mediterrània
Carrer d’Ullà, 31
17257 Torroella de Montgrí
Tel. 972 75 51 80
educacio@museudelamediterrania.cat

De dilluns a divendres de les 8:45 a les 15:15 h.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR