CONNECTEM AMB EL TERRITORI

PROPOSTA EDUCATIVA CURS 2023 - 2024

El Museu de la Mediterrània és un espai d’aprenentatge en el qual els diversos àmbits que engloba el museu: territori, patrimoni natural i cultural i Mediterrània, són les eines educatives per apropar els alumnes a un llegat que els hi és propi, i per desenvolupar i enfortir el sentiment de pertinença al lloc.

La natura i la cultura són fonamentals tant pel desenvolupament físic, emocional i social, com intel·lectual dels alumnes. Des del servei educatiu del museu, tenim la voluntat de continuar proposant experiències educatives que connectin els infants amb els espais patrimonials propers. Us oferim diversos espais de benestar alternatius i complementaris a les aules: massís, coves, dunes, platja, aiguamolls, riu, plana, espais urbans i el museu.

Obrim les portes a la proposta educativa que oferim aquest proper curs a través de sortides, itineraris, visites dinamitzades i tallers per cadascun dels nivells educatius: infantil, primària, secundària i batxillerat.

consulta La proposta educativa pel curs 2023- 2024 (PDF)

Cerca el programa d’activitats per nivells educatius

 

Consulteu les tipologies de visita a l’exposició permanent del Museu de la Mediterrània.

El Museu de la Mediterrània us apropa al territori i us acompanya a descobrir l’espai humà del massís del Montgrí, les illes Medes i la plana del Baix Ter, un dels racons privilegiats de Catalunya a la conca Mediterrània. La visita al museu és la carta de presentació d’aquest espai mediterrani tan ric i divers, a través d’interactius que activen els sentits. Salpem en un viatge apassionant on descobrirem que tots els pobles de la Mediterrània compartim un mateix paisatge i llegat cultural.

 

 

Vols veure la dinàmica de les nostres activitats?

Les activitats de la proposta educativa són una experiència participativa, inspiren, encoratgen a la descoberta, potencien l'aprenentatge, el pensament crític i contribueixen a la salut i al benestar de l'alumnat. Feu un cop d'ull a dues de les nostres activitats de patrimoni cultural i natural:

Programes pedagògics de la Diputació de Girona

Les activitats estan incloses dins els programes de subvenció Indika i Del mar als cims. Els centres educatius heu de sol·licitar la subvenció mitjançant el web dels Programes Pedagògics: www.programespedagogics.cat  reservant prèviament al nostre equipament.

Truqueu-nos i us informarem.

Contacte i reserves:

Per a qualsevol informació i/o reserves ens trobareu cada dia de dilluns a divendres de les 9:00 h a les 15:00 h.

Museu de la Mediterrània  
Carrer d’Ullà, 31
17257 Torroella de Montgrí
Tel. 972 75 51 80
educacio@museudelamediterrania.cat

 

Informació pràctica

Prèvia reserva, durant la visita podeu:

  • Visitar les exposicions temporals del museu

  • Veure l’audiovisual del parc natural

  • Disposar del pati i de serveis

  • Si es reserva la visita al museu com a segona activitat s’aplicarà un descompte de 0,50 € per alumne.

Aprofiteu el desplaçament a Torroella de Montgrí per gaudir de la seva cultura!

  • Si combineu les activitats del Museu de la Mediterrània amb les de l’Auditori Teatre Espai Ter, us oferim 1 € de descompte per alumne: 0,50 € a l’Espai Ter i 0,50 € al Museu. Oferta subjecta a la disponibilitat dels equipaments.