PROPOSTA EDUCATIVA CURS 2019 - 2020

COMUNICAT DEL SERVEI EDUCATIU DEL MUSEU DE LA MEDITERRÀNIA ARREL DE LA DECLARACIÓ DE L'ESTAT D'ALARMA, COM A LES MESURA DE PREVENCIÓ PEL COVID-19

Torroella de Montgrí, 25 de març de 2020

Atesa la declaració de l’estat d’alarma, el passat 14 de març, per a evitar la propagació del COVID-19, i la pròrroga anunciada pel govern espanyol, prevista del 28 de març a l’11 d’abril, el Museu de la Mediterrània continuarà tancat al públic i suspendrà les activitats educatives del 13 de març fins el 13 d’abril.

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que l’equip del museu estem teletreballant i que des de l’àrea educativa estem a la vostra disposició per qualsevol dubte que tingueu, preferentment a través del correu electrònic (educacio@museudelamediterrania.cat), i també a través del telèfon mòbil (670 47 73 98) encara que l’horari no serà l’habitual ateses les circumstàncies, com a mesura d’organització per a la conciliació de la vida personal, familiar i laboral.

Sabem que els docents també esteu treballant aquests dies i que esteu en contacte amb els vostres equips docents. També som conscients que la situació és incerta i que no hi ha encara una data prevista de tornada a la normalitat educativa. Tot i això, si el vostre centre té una activitat programada amb nosaltres les properes setmanes i heu pres una decisió sobre les sortides a nivell de centre, us proposem que ens contacteu per decidir si anul·leu definitivament l'activitat, si us agradaria mantenir-la, o reprogramar-la buscant doncs, possibles dates. 

Des del Museu de la Mediterrània estem atents a nous comunicats per part de les autoritats. En cas que la situació es prorrogui donarem per suspeses les activitats afectades per la pròrroga i així ho informarem a través del nostre web i personalment a cadascun dels centres a través del contacte facilitat.

Moltes gràcies per la vostra confiança en el nostre equipament, i ens retrobem passats uns dies.

Us estarem esperant amb més força que mai. Sou el motor i el cor del Museu de la Mediterrània.

Àrea educativa

...

El Museu de la Mediterrània és un espai d’aprenentatge en el qual els diversos àmbits que engloba el museu, territori, patrimoni natural i cultural, i Mediterrània, són les eines educatives per apropar els alumnes a un llegat que els hi és propi.

Us presentem la proposta educativa que oferim aquest proper curs a través de visites dinamitzades, sortides, itineraris i tallers, pels diversos nivells educatius: infantil, primària, secundària i batxillerat.

consulta La proposta educativa pel curs 2019- 2020 (PDF)

Cerca el programa d’activitats per nivells educatius

 

Consulteu les tipologies de visita a l’exposició permanent del Museu de la Mediterrània.

El Museu de la Mediterrània us apropa al territori i us acompanya a descobrir l’espai humà del massís del Montgrí, les illes Medes i la plana del Baix Ter, un dels racons privilegiats de Catalunya a la conca Mediterrània. La visita al museu és la carta de presentació d’aquest espai mediterrani tan ric i divers, a través d’interactius que activen els sentits. Salpem en un viatge apassionant, on descobrirem que tots els pobles de la Mediterrània compartim un mateix paisatge i llegat cultural.

 

Contacte i reserves:

Per a qualsevol informació i/o reserves ens trobareu cada dia de dilluns a divendres de les 8:45 a les 15:15 h.

Museu de la Mediterrània  
Carrer d’Ullà, 31
17257 Torroella de Montgrí
Tel. 972 75 51 80
educacio@museudelamediterrania.cat

Informació pràctica

Durant la visita podeu:

  • Visitar les exposicions temporals del museu
  • Veure l’audiovisual del parc natural
  • Disposar del pati i de serveis
  • Si es reserva la visita al museu com a segona activitat s’aplicarà un descompte de 0,50 € per alumne.
  • Acceptem grups nombrosos segons la disponibilitat d’educadors.

Aprofiteu el desplaçament a Torroella de Montgrí per gaudir de la seva cultura!

  • Si combineu les activitats del Museu de la Mediterrània amb les de l’Auditori Teatre Espai Ter, us oferim 1 € de descompte per alumne: 0,50 € a l’Espai Ter i 0,50 € al Museu. Oferta subjecta a la disponibilitat dels equipaments.

 

Programes pedagògics de la Diputació de Girona

Les activitats estan incloses dins els programes de subvenció Indika i Del mar als cims. Per aquest curs 2019-2020, els centres educatius heu de sol·licitar la subvenció mitjançant el web dels Programes Pedagògics:

www.programespedagogics.cat

Abans de fer una sol·licitud, però, els centres d’ensenyament haureu de posar-vos en contacte amb el servei educatiu del Museu de la Mediterrània per confirmar que el dia i hora que escolliu estigui disponible per fer l’activitat i perquè us facilitem el codi de reserva.

Truqueu-nos i us informarem.

 

El Museu de la Mediterrània ha col·laborat en el vídeo dels Programes Pedagògics de la Diputació de Girona amb l’activitat "La vida arran de mar":

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR