PROPOSTA EDUCATIVA CURS 2019 - 2020

El Museu de la Mediterrània és un espai d’aprenentatge en el qual els diversos àmbits que engloba el museu, territori, patrimoni natural i cultural, i Mediterrània, són les eines educatives per apropar els alumnes a un llegat que els hi és propi.

Us presentem la proposta educativa que oferim aquest proper curs a través de visites dinamitzades, sortides, itineraris i tallers, pels diversos nivells educatius: infantil, primària, secundària i batxillerat.

consulta La proposta educativa pel curs 2019- 2020 (PDF)

Cerca el programa d’activitats per nivells educatius

 

Consulteu les tipologies de visita a l’exposició permanent del Museu de la Mediterrània.

El Museu de la Mediterrània us apropa al territori i us acompanya a descobrir l’espai humà del massís del Montgrí, les illes Medes i la plana del Baix Ter, un dels racons privilegiats de Catalunya a la conca Mediterrània. La visita al museu és la carta de presentació d’aquest espai mediterrani tan ric i divers, a través d’interactius que activen els sentits. Salpem en un viatge apassionant, on descobrirem que tots els pobles de la Mediterrània compartim un mateix paisatge i llegat cultural.

 

Contacte i reserves:

Per a qualsevol informació i/o reserves ens trobareu cada dia de dilluns a divendres de les 8:45 a les 15:15 h.

Museu de la Mediterrània  
Carrer d’Ullà, 31
17257 Torroella de Montgrí
Tel. 972 75 51 80
educacio@museudelamediterrania.cat

Informació pràctica

Durant la visita podeu:

  • Visitar les exposicions temporals del museu
  • Veure l’audiovisual del parc natural
  • Disposar del pati i de serveis
  • Si es reserva la visita al museu com a segona activitat s’aplicarà un descompte de 0,50 € per alumne.
  • Acceptem grups nombrosos segons la disponibilitat d’educadors.

Aprofiteu el desplaçament a Torroella de Montgrí per gaudir de la seva cultura!

  • Si combineu les activitats del Museu de la Mediterrània amb les de l’Auditori Teatre Espai Ter, us oferim 1 € de descompte per alumne: 0,50 € a l’Espai Ter i 0,50 € al Museu. Oferta subjecta a la disponibilitat dels equipaments.

 

Programes pedagògics de la Diputació de Girona

Les activitats estan incloses dins els programes de subvenció Indika i Del mar als cims. Per aquest curs 2019-2020, els centres educatius heu de sol·licitar la subvenció mitjançant el web dels Programes Pedagògics:

www.programespedagogics.cat

Abans de fer una sol·licitud, però, els centres d’ensenyament haureu de posar-vos en contacte amb el servei educatiu del Museu de la Mediterrània per confirmar que el dia i hora que escolliu estigui disponible per fer l’activitat i perquè us facilitem el codi de reserva.

Truqueu-nos i us informarem.

 

El Museu de la Mediterrània ha col·laborat en el vídeo dels Programes Pedagògics de la Diputació de Girona amb l’activitat "La vida arran de mar":

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR