Jornada de Cobla

 

La Jornada dedicada al món de la cobla neix l'any 2018 arran dels actes de celebració del centenari de naixement de Ricard Viladesau, el reconegudíssim mestre de la tenora. 

 

Les Jornades

"4a TROBADA DE FISCORNS DE CATALUNYA" - III Jornada de Cobla

14 de març del 2020

El Museu de la Mediterrània acollirà 4a Trobada de Fiscorns de Catalunya, una trobada professional dedicada als músics que toquen aquest instrument, però que comptarà amb un concert (a les 13.00 h) obert a tothom on es tocaran composicions d’estrena absoluta i escrites per a aquesta ocasió, al qual us volem convidar. 

Programa 2020

 

"EL MÓN DEL FISCORN" - II Jornada de Cobla

23 de març del 2019

El Museu de la Mediterrània es continua reivindicant com espai de trobada, difusió i diàleg del món de la cobla i de les persones que el viuen. Us convidem a una matinal dedicada a la divulgació, la difusió i la promoció del fiscorn, un instrument ben desconegut.

Programa 2019

 

"EL MÓN DE LA TENORA" - I Jornada de Cobla

10 de març del 2018

En motiu del centenari del naixement de Ricard Viladesau, un virtuós de la tenora, us convidem a conèixer més a fons aquest instrument. En concret, es presentaran tres recerques i investigacions que ens descobriran diferents aspectes relacionats amb aquest instrument.

Programa 2018