Comencen Les XIV Trobades de Música Mediterrània

11.04.2019

El Museu de la Mediterrània organitza, amb el suport de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Diputació de Girona i la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya, les XIV Trobades de Música Mediterrània, Un mar en cercle els dies 11, 12 i 13 d’abril a Torroella de Montgrí. 

En aquesta XIV edició, és mantenen les propostes formatives de qualitat, impartides per professors experts en la seva matèria, amb els tallers de:  Dansa – El cercle igualitari. Danses de la regió de Pontos a càrrec de Xristos Sidiripoulos; Cançó – Cantar en cercle per fer ressonar el món. Taller de veu i polifonia a càrrec de Jaume Ayats; Percussió – El so gegant. Taller de timbal tradicional per acompanyar gegants a càrrec d’Albert Garcia i finalment el taller de Percussió + Dansa – L’Espiral sonor de l’univers. Taller de percussió i gir dervix a càrrec d’Aniol López i Virgínia Joëlle López. Els tallers formatius són de pagament i tenen places limitades. Cal fer inscripció prèvia mitjançant la web del esdeveniment www.trobadesdemusica.cat

Per altra banda, cal destacar que les Trobades de Música Mediterrània enguany s’obren a tothom amb un ampli ventall d’activitats gratuïtes al pati del Museu de la Mediterrània divendres i dissabte, que es transforma en una veritable Illa Cultural, per acollir tot tipus de propostes relacionades amb la cultura popular i tradicional, activitats familiars, concerts, fogueró de cançons, danses…i fins i tot espai gastronòmic amb foodtrucks.

Us animem a consultar la programació!

 

Notícies