L'exposició "Montgrí. Una història de gegants" fins al mes d'agost al Museu de la Mediterrània

29.04.2020

L'exposició "Montgrí. Una història de gegants. Un homenatge a l'imaginari festiu de Torroella", va inaugurar-se per la Festa Major de Sant Genís l'any passat i s'havia de clausurar el 13 d'abril, però la direcció del El Museu de la Mediterrània conjuntament amb l’Associació d’Amics dels Gegants i Capgrossos de Torroella de Montgrí han decidit allargar l'exposició fins al 31 d'agost, davant la situació tant excepcional que estem vivim arran de la crisis sanitària provocada pel Covid-19 i el fet que el Museu resta tancat des del passat 13 de març. 

La mostra és fruit d’un intens i exhaustiu treball de recerca en diversos arxius del país és comissariada per Xavier Cordomí expert en el món de la imatgeria festiva de Catalunya. Es tracta d'exposició molt singular, que posa en valor l'imaginari festiu de Torroella a partir d’un anàlisis històric i social inèdit fins el moment.

Amb l'ampliació del termini de l'exposició, s'espera poder portar a terme activitats relacionades amb la mostra i que el públic visitant de l'estiu la pugui gaudir. 

Notícies