El repte de la immigració

XIV Jornada de Política Internacional

DURADA:  4 h
Dissabte 23 de maig | 10:30 h

Activitat gratuïta

Organitza: Museu de la Mediterrània 

Col·labora: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Diputació de Girona

 XIV Jornada de Política Internacional. Foto CC BY 2.0
XIV Jornada de Política Internacional. Foto CC BY 2.0

Per fugir d’una guerra, per la crisi climàtica, per causes polítiques,... les causes són molt diverses però la conseqüència és la mateixa, immigrar cap a un lloc on poder viure. Si res no canvia al 2020 es continuarà vivint una crisi humanitària i la Mediterrània seguirà sent sinònim d’immigració i de refugiats.

A la XIV Jornada de Política Internacional volem parlar precisament sobre aquest tema. La situació de les persones refugiades és un drama en tots els sentits i ens posa a tots davant al mirall. Pels països que acullen els immigrants és un repte, des de tots els punts de vista, saber gestionar aquest drama. Estem fent les coses correctament? Sabrem aprendre dels errors? Com s’ha de combatre els nous discursos populistes?

A aquestes preguntes i moltes més intentarem posar-hi una mica de llums a la XIV Jornada de Política Internacional, el drama i el repte de la immigració.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR