Memòria fotogràfica a la web

Documentem fons d'imatges del museu des de casa

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si alguna persona té fotografies, principalment antigues, de Torroella, l’Estartit, poblacions veïnes i vol fer-ne cessió/donació pot contactar amb el CdD

Centre de Documentació 

cdd.canquintana@torroella-estartit.cat

 

Memòria fotogràfica
Memòria fotogràfica

Memòria fotogràfica és un projecte coordinat des del Centre de Documentació del Museu de la Mediterrània que té com a objectiu documentar millor les fotografies que guardem en el nostre centre. Ajuda’ns a identificar llocs, persones i activitats del passat del nostre fons fotogràfic. Us convidem a participar en aquesta acció per fer més gran la nostra memòria històrica.

Imatges cedides per Maria Riera Masó i la família Riera-Busquets

Ara us presentem un seguit d’imatges, cedides per la Maria Riera Masó i la família Riera-Busquets. El fons consta de 108 imatges de Torroella i l’Estartit de la primera meitat, aproximadament, del segle XX. La temàtica de la col·lecció és força variada, des d’imatges de territori fins a imatges de grups d’alumnes a les escoles.

Ens sabríeu dir quines persones hi apareixen? Quin any podria ser? A quin lloc estan fetes?

PAS A PAS

  • Observa les imatges (si prems a sobre, se’t fan més grans)
  • Si identifiques algun element de la imatge, ves al formulari (a sota les imatges)
  • En el formulari, anota el número de la imatge de la qual ens vols dir alguna cosa (si poses el cursor sobre la fotografia, t’apareixerà el seu número) i omple el formulari amb les informacions que ens vols aportar.
  • Clica a enviar
  • Envia un formulari per imatge que ens vols documentar

ÀLBUM D'IMATGES

Més imatges

 

Què ens vols explicar d'aquesta imatge?


 

Moltes gràcies per la vostra aportació!

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR