Tenen color les vivències, les emocions i els sentiments?

INDI 2020

Finalitzat
DURADA:  Del 19 al 30 de juny de 2020
Del 19.06.20 al 30.06.20 | 10:00 h

Horaris:

De dilluns a dissabte, de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h. Diumenges de 10 a 13.30 h. Dimarts tancat

Coordina:

Cultural Rizoma

Organitza:

Àrea de Joventut i Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i Museu de la Mediterrània.

"Tenen color les vivències, les emocions i els sentiments?"  és fruit del projecte INDI 2020.

Què és el projecte INDI? INDI és un laboratori d’experimentació, creació i producció vinculat al pensament i a la pràctica artística contemporània dels joves. Desenvolupat amb alumnes de l’Institut Montgrí de Torroella de Montgrí té per objectiu generar un espai vinculat al pensament i a la pràctica artística contemporània. Els propis alumnes de l’institut busquen una pregunta a partir de la qual girarà la creació, desenvolupament i producció d’una exposició realitzada pels alumnes de l’assignatura de Visual i Plàstica a l’Institut Montgrí.

El 2020 la pregunta al voltant del que gira l’exposició ha estat “Tenen color les vivències, les emocions i els sentiments?”

La pregunta INDI d’aquest any ens ha situa davant la complexitat del nostre ésser al món. El món és color i forma part de la nostra vida que es conforma d’un seguit de vivències, sentiments i emocions. Però justament aquest any hem viscut una situació excepcional, les emocions i els sentiments els hem percebut en la detenció del temps confinat.

Els joves artistes han desenvolupat les obres que exposen en confinament, realitzant formacions online, explorant noves vies de comunicació i d’expressar-se. Un treball que ha portar als alumnes a buscar una resposta des de la pràctica artística, situant quines eren les emocions i sentiments que volien explorar i amb quins colors s’hi podien relacionar.

Els processos i resultats d’aquesta exploració es materialitzen ara en aquesta exposició conformada pels projectes de Wael Alboulfarah, Mariam Ben Youssef i Nohaila i Rayhana Bitit, a través dels quals s’han explorat formats tan diferents com el dibuix, la pintura, la fotografia o la videocreació. L’exposició també inclou el treball que en relació amb aquest projecte va desenvolupar el professor Nil Perujo amb el seu alumnat en el marc de l’assignatura de Visual i Plàstica a l’Institut Montgrí.

Paral·lelament a l’exposició física, els processos desenvolupats es podran consultar al blog del projecte i al canal de YouTube del Museu de la Mediterrània.

Divendres
19
jun
Dimarts
30
jun

Activitats relacionades

Montgrí. Una història de gegants. Cartell
Actual
Montgrí. Una història de gegants
Un homenatge a l'imaginari festiu de Torroella
Del 24.08.19 al 31.08.20
Museu de la Mediterrània
Exposicions temporals
Arecàcies 2 - Marta Negre
Actual
"Les arecàcies" de Marta Negre
Desplaçaments. Ressonàncies contemporànies
Del 06.07.20 al 14.09.20
Museu de la Mediterrània
Exposicions temporals
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR