Visita guiada a l'exposició "El món com a meditació" de Maria Mercader

A càrrec de l'artista

Finalitzat
DURADA:  50 minuts
Divendres 25 de setembre | 19:00 h

Activitat gratuïta. Aforament limitat.

Inscripció: Al Museu de la Mediterrània, via correu electrònic a museu@torroella-estartit.cat o al telèfon 972755180

Organitza: Museu de la Mediterrània

Col·labora: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona

Maria Mercader
Maria Mercader

Us convidem a una oportunitat única de realitzar una visita guiada a l'exposició "El món com a meditació" de la mà de la seva creadora, Maria Mercader. Apunteu-vos i veniu a gaudir de les explicacions de l'artista i converseu amb ella per conèixer més a fons la seva exposició.

Amb el projecte «El món com a meditació», l’artista Maria Mercader presenta un conjunt de peces a través de les quals ens convida a entrar en el seu univers plàstic. En totes aquestes pintures, properes a l’abstracció, en les quals predominen els blaus i els daurats, l’artista explora i treballa la seva part més interna, més nuclear, partint sempre de la interrogació sobre l’essència comuna en totes les coses: la gènesi, la vida i l’esdevenir. 

La mateixa artista explica que el projecte va lligat a la idea de preguntar-nos per nosaltres mateixos i pel que ens envolta. “Sempre estem pensant en això i ho fem des de diferents disciplines”, explica; “intentar conèixer la natura, ja sigui des d’una part més objectiva, com pot ser la física, o més objectiva, com poden ser les disciplines més artístiques”.