Memòria fotogràfica

Suspès
DURADA:  1 hora
Dijous 10 de desembre | 17:30 h

Activitat gratuïta amb aforament limitat ( màxim 15 persones). Cal inscripció prèvia 24h abans de la realització de l'activitat.

L'activitat es portarà a terme amb totes les mesures de seguretat i higiene per la prevenció de la covid-19 que estiguin en vigor en el moment de realitzar-la.

Inscripció: Al Museu de la Mediterrània via correu electrònic a l'adreça cdd.canquintana@torroella-estartit.cat o al telèfon 972755180

Organitza:
Museu de la Mediterrània

Col·labora:
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Diputació de Girona

La lectura fotogràfica és una de les tasques que realitzem al Centre de Documentació del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.  Davant d'una fotografia antiga sempre ens demanem «qui són les persones que hi apareixen?», «de quina època és la imatge?» normalment basant-nos en detalls com la roba i altres elements que hi apareixen i també «on es va realitzar?». Tanmateix ens agrada convidar-vos a col·laborar per a donar resposta a aquestes preguntes entre tots. Si creus que ens podries ajudar, et convidem a col·laborar en aquest projecte de «Memòria fotogràfica». Perquè és gràcies a la memòria col·lectiva que podrem salvaguardar la nostra història.   

El projecte de «Memòria fotogràfica» és una activitat oberta a tothom que vulgui col·laborar a preservar la memòria col·lectiva i històrica a partir dels records que evoquen les fotografies passades i amb històries pendents de revelar.