No tenim planeta B - AGRICULTURA

Cicle conferències

Finalitzat
dijous, 9 de novembre | 19:00 h
DURADA:  1 hora

Organitza: Museu de la Mediterrània i la Càtedra d’Ecosistemes Litorals Mediterranis

Col.labora: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona

Compartir

Conferència sobre AGRICULTURA- a càrrec de Robert Savé, Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

El sector agrícola mediterrani està afectat pel canvi climàtic i, per tant, es veu clarament afectat pel nexe aigua/energia/alimentació/ecosistema, cosa que genera moltes incerteses pel futur del sector i moltes esperances basades en el coneixement, la tecnologia, la sobrietat i el sentit comú.

El Museu de la Mediterrània i la Càtedra d’Ecosistemes Litorals Mediterranis uneixen esforços per sensibilitzar i conscienciar sobre temes i problemàtiques ambientals, aprofundint en el seu coneixement amb base científica. Per aquest motiu hem programat el cicle de conferències No tenim planeta B amb la intenció d’aportar informació i dades objectives de la mà de veus expertes en les diferents matèries.

No tenim planeta B és un cicle de conferències on volem propiciar una reflexió sobre el nostre model de desenvolupament i plantejar diferents propostes sobre com transformar-lo perquè sigui sostenible i permeti que totes les persones puguin viure dignament sense comprometre el benestar de les generacions futures.

Dijous
09
nov