S'obre un espai de Recepció de Memòria al Museu de la Mediterrània

27.02.2020

El Museu de la Mediterrània en el marc de la celebració de la II Jornada de Memòria Històrica Local, obre un espai de recepció de memòria cada dilluns de març i abril de 10.00 h a 13.00 h al Museu de la Mediterrània.

L'obertura d'aquest espai pretén facilitar a totes aquelles persones que vulguin compartir les seves memòries relacionades amb l'època de la guerra civil, rebin l'atenció correpsonent per a transmetre aquest llegat històric personal. Les donacions de documents, fotografies, objectes i memòria oral s'incorporaran al fons del museu per tal que es pugui preservar i ser material d'investigació per al futur. 

Arran de les primeres Jornades de Memòria Històrica Local de Torroella de Montgrí celebrades l'any 2019 es varen recollir divuit donacions personals que integren un total de 199 unitats de material. Entre les quals s'hi troben desenes de cartes i fotografies de l'època, gravacions de memòria oral de testimonis directes, nombrosos documents i objectes relacionats amb la guerra civil, com dues màscares antigàs, un bidó de l'aeròdrom i un fusell soviètic. 

Si hi ha alguna persona interessada a fer la seva donació o bé sol·licitar més informació pot contactar amb nosaltres:

Museu de la Mediterrània
Telèfon: 972 755 180
Adreça: Carrer d'Ullà, 31 · Torroella de Montgrí (Baix Empordà, Girona)
Correu electrònic: info@museudelamediterrania.cat

Notícies