"Kenya, Alma,", de Claudia Herrán

Festival Mirades 2023

Finalitzat
Del dv. 24.03.23 al dl. 24.04.23

Organitza: Amics de la fotografia de Torroella de Montgrí

Col·labora: Museu de la Mediterrània, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona

Compartir

Tres històries de tres dones joves del meu entorn més pròxim que han sofert algun tipus de violència masclista per part de parelles o amics. El relat de les seves experiències és el resultat de reflexions i textos sorgits durant llargues converses, ordenant cronològicament els fets i les sensacions que van viure en aquells moments.

Recorrem espais que tenen alguna importància en les seves vides per crear nous records. Parlem de la culpa, la vergonya i la responsabilitat. Però també de com estem i del que ens succeeix cada dia. L’amistat com a evasió, però també com a espai per poder afrontar-ho.

Claudia Herrán. Madrid, 1996. Estudia Disseny Gràfic a la Universitat Complutense de Madrid (2014-2018). Mentre acaba el grau, amplia la seva formació en fotografia a l’escola EFTI de la capital. El 2019 s’autoedita el seu primer fotollibre "He sentido arrepentimiento por haber querido tanto". Paral·lelament, comença a treballar com a freelance de la fotografia i el vídeo per a professionals de la dansa i artistes musicals.

El 2021 es trasllada definitivament a Barcelona, viatjant ocasionalment a Madrid per poder treballar a totes dues ciutats. Finalitza el curs de Fotografia Documental d’Autor a El Observatorio de Barcelona (2022) amb el projecte "Kenya, Alma," encara en desenvolupament.

Més informació: www.claudiaherran.com

Divendres
24
mar
Dilluns
24
abr
Activitats relacionades
Actual
Des-Corpórea, de Nataly Roc
Exposició fotogràfica
Del dc. 29.11.23 al ds. 30.12.23
Museu de la Mediterrània
Exposicions temporals