"Et podries cremar!", de Pep Novellón

Exposició fotogràfica

Del dc. 26.06.24 al dl. 29.07.24

Organitza: Foto Torroella

Amb el suport de: Ajuntament de Torroella, Diputació de Girona, INSPAI (Centre de la Imatge Diputació de Girona), Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Col·labora: Museu de la Mediterrània

Compartir

Vivim al camp energètic de la Terra. Des de la memòria del temps, la gent estava en sintonia amb aquestes forces terrestres. Els aborígens tenien els llocs de culte on es trobaven les energies terrestres. L'art de trobar aigua mitjançant la radioestèsia s'ha establert des de fa temps a tot el món. I ara torna amb més força degut a la sequera que patim bona part de la població.

Molt propera al municipi de Corçà, hi ha una alteració energètica molt forta; tant és així que les persones de l’entorn que l’han estudiat adverteixen de la seva força, «et podries cremar!!», diuen. Aquest projecte és el fruit d’un interès en entendre aquest fenomen, experimentar-lo i portar-lo al camp fotogràfic.

Pep Novellón, nascut a Terrassa l’any 1957, treballa com a gestor cultural a la Fundació La Caixa, on posa en marxa diferents exposicions de fotògrafs de primer nivell. A partir de l’any 2010, comença a treballar en el seu primer projecte personal relacionat amb el seu pare i la Guerra Civil “Recuerdo que era martes”, després ha fet “Consecuencias”, “Una altra mirada” i ara “Et podries cremar!”

Activitats relacionades
Actual
"Palestina", de Laia Rissech
Exposició fotogràfica
Del dc. 29.05.24 al dl. 24.06.24
Museu de la Mediterrània
Exposicions temporals
Actual
“L’oblit del joc” de Guillem Vidal
Exposició fotogràfica
Del dc. 31.07.24 al dg. 01.09.24
Museu de la Mediterrània
Exposicions temporals
Actual
"Aigües, llengües i oblits", d'Anna Dot
Exposició d'art contemporani
Del ds. 13.04.24 al dl. 02.09.24
Espai Montgrí
Exposicions temporals
Nanses i pescadors - nansa
Actual
Nanses i pescadors
Exposició temporal
Del dv. 19.04.24 al dl. 02.09.24
Espai Baix Ter
Exposicions temporals