Beu-te el museu

Visita amb tast de vins

Finalitzat
diumenge, 23 d’octubre | 11:30 h
DURADA:  2 h

Preu: 20€

Compra d'entrades

Organitza: Museu de la Mediterrània, Celler Mas Geli i Patronat de Turisme Costa Brava Girona

Col·labora: Diputació de Girona i Generalitat de Catalunya

 

Compartir

Onze museus i onze cellers de la demarcació de Girona programen per primera vegada un cicle de visites combinades amb tast de vins de la DO Empordà durant el mes d’octubre.

La iniciativa «Beu-te el museu» és un projecte impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, i vol fomentar la cooperació entre les entitats i agents culturals i els empresaris vitivinícoles de la zona que desenvolupen una vessant turística i que treballen per proposar noves experiències i activitats als seus clients i visitants potencials. La iniciativa s’organitza fora de la temporada turística, i després de la verema, per atraure visitants més enllà dels períodes de vacances i ponts, i alhora estimular el sector per generar dinamisme econòmic amb productes i serveis de qualitat.

El fil conductor de la iniciativa posa de manifest la interrelació dels espais museístics amb el món i sector vitivinícola local i dona com a resultat la creació d’una proposta turística inèdita, combinada i vivencial. Per part del sector cultural participen en les activitats l’Ecomuseu Farinera, el Museu de l’Empordà, el Museu d’Art de Girona, el Museu de la Pesca, el Castell Gala - Salvador Dalí, el Museu d’Arqueologia de Catalunya d’Empúries, el Museu d’Arqueologia de Catalunya d’Ullastret, el Terracota Museu, el Museu de la Mediterrània i l’Alfolí de la Sal. Per part del sector vitivinícola, hi participen els cellers de la DO Empordà Mas Vida, Empordàlia, Perelada, Vinyes d’Olivardots, Espelt Viticultors, Pere Guardiola, Mas Llunes, La Vinyeta, Mas Geli, Martín Faixó i Martí Fabra.

Diumenge
23
oct
Activitats relacionades
Actual
Taller de cistelleria
Tardor d’artesania i museus
ds. 02.12.23 | 11:00 h
Museu de la Mediterrània
Activitats
Mur pedra seca
Actual
Taller de pedra seca al Montgrí
Parcs naturals i museus
dg. 03.12.23 | 09:00 h
Ermita de Santa Caterina
Activitats