Assaboreix la Mediterrània

La coca de recapte

DURADA:  1h 30 min

Preu: 6,50 € / 4,00 € amb subvenció

Material: estris de cuina necessaris per a l’elaboració de la recepta.

Recomanacions: En cas que en el grup classe hi hagi algun alumne celíac o intolerant, cal informar prèviament a l’àrea educativa del museu de les mesures que s’hagin d’adoptar per tal que l’alumne pugui realitzar l’activitat en unes condicions de seguretat òptimes.

Compartir

Descripció

Taller per conèixer la riquesa dels productes que configuren la dieta mediterrània. Una cuina totalment adaptada al medi i que és font de salut. En aquesta activitat s’elabora una recepta culinària, d’una manera pràctica i participativa, utilitzant el material i les eines de la professió.Els alumnes coneixeran els productes i desenvoluparan la seva creativitat en l’elaboració d’una recepta que podran degustar o endur-se’n.

Continguts

  • Coneixement dels productes característics de la dieta mediterrània que són presents a casa nostra.
  • Desenvolupar la creativitat i imaginació per elaborar la recepta final.
  • Apreciació dels objectes produïts per un mateix o per altres i valoració pel progressiu coneixement que promouen.

Pas a pas

Presentació, introducció a la cuina mediterrània. Explicació dels estris i productes necessaris per treballar. Elaboració de la recepta, galetes o una pizza per cada alumne.


Sol·licitud d'informació


Activitats relacionades
Actual
Construïm el Castell del Montgrí
Sortida fins al cim del massís
Cicle Superior
Actual
Com es vivia a la Torroella medieval?
Visita dinamitzada pel nucli antic
Cicle Superior
Actual
Embarca’t a les Medes
Descobrim el fons marí
Cicle Superior
Torres de defensa -Torre Martina | © Museu de la Mediterrània
Actual
La pirateria al litoral mediterrani
Les torres de defensa
Cicle Superior
Apropa’t a la Prehistòria | © Gerard Cruset
Actual
Apropa't a la prehistòria!
El foc i les eines
Cicle Superior
Actual
La vida arran de mar
Biodiversitat marina
Cicle Superior