Preu: 6,50 € / 4,00 € amb subvenció
Material: estris de cuina necessaris per a l’elaboració de la recepta.
Recomanacions: En cas que en el grup classe hi hagi algun alumne celíac o intolerant, cal informar prèviament a l’àrea educativa del museu de les mesures que s’hagin d’adoptar per tal que l’alumne pugui realitzar l’activitat en unes condicions de seguretat òptimes.
Taller per conèixer la riquesa dels productes que configuren la dieta mediterrània. Una cuina totalment adaptada al medi i que és font de salut. En aquesta activitat s’elabora una recepta culinària, d’una manera pràctica i participativa, utilitzant el material i les eines de la professió.Els alumnes coneixeran els productes i desenvoluparan la seva creativitat en l’elaboració d’una recepta que podran degustar o endur-se’n.
Presentació, introducció a la cuina mediterrània. Explicació dels estris i productes necessaris per treballar. Elaboració de la recepta, galetes o una pizza per cada alumne.